Ved den lille parken på Jessenløkken ligger Oslo K. Kaffebaren selger glutenfrie kaker og kjeks i tillegg til salater og kaffe fra Tim Wendelboe. Kakene leveres av Raw Food Oslo og lages både uten gluten, melk, raffinert sukker og soya. Jeg spiser lett disse kakene til både frokost, middag og kvelds!

Oslo K er en sjarmerende kaffebar med flott fasade og hyggelige sitteplasser både inne og ute. Ute er det også god plass til barnevogner. Her kan man nye en kopp kaffe «med noe attåt» i rolige omgivelser.

image

Det som gjør Oslo K unik er at de kombinerer kafedrift med designbyrå. De tilbyr grafisk design og adobekurs til bedrifter og privatpersoner. Dette er et konsept etter mitt hjerte. Elsker slike kreative mennesker!

l1000931

Raw food Oslo leverer flere typer kaker til Oslo K. Jeg har smakt både mangokaken og snickerskaken, og begge er veldig gode. Men jeg er spesielt glad i snickerskaken da jeg har en forkjærlighet for sjokolade. Den er nydelig!

l1000918

Alt de selger er ikke glutenfritt, men de veldig flinke med merkingen og har kunnskap om matallergi. Det gjør Oslo k til et trygt sted å spise.

image

Du kan også kjøpe med deg kakene som take-away. Perfekt om du skal i et selskap hvor vertene ikke har så mye glutenfritt å tilby for eksempel. Jeg liker også å kjøpe inn om jeg ikke rekker å bake, både om jeg venter besøk eller vil ha noe ekstra godt å kose meg med. ;)

Adresse:
Du finner kaffebaren/designbyrået ved den
lille parken på Jessenløkken.

Jacob Aalls gt 54

Åpningstider:
Mandag til fredag
08.00 – 17.30

Lørdag og søndag
10.00 -17.00

Nettside: www.oslok.no

Foto: David og Linda Sjursen

Én tanke om “Koselige Oslo K på Jessenløkken

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s