Det yrer av boder og folkeliv på Rådhusplassen og Kontraskjæret nå i helgen. Her er det mye godt for alle og enhver. Også for den glutenfrie mage!

Midt i mylderet mellom Bondens marked, Fisketorget og hippe Foodtrucks finner du Allergitorget. Her får du kjøpt glutenfrie produkter til messepriser av disse utstillerne:

  • Allergikokken. Alergikokken lager Hildekaken som produseres i Suldal, og kan nytes av alle, også allergikere og veganere. Kakene er laget med gode råvarer som brunt sukker, epler og tyttebær.
  • Tangent produserer og leverer ferske glutenfrie bakervarer med høyt fiberinnhold og lavt gjærinnhold.
  • Det Glutenfrie Verksted tilbyr glutenfrie og økologiske bakemikser helt uten hvetestivelse og med mindre sukker og mer fiber. De ble kåret til Årets Glutenfrie Bedrift 2015.
  • Naturlig glutenfritt lager gluten- og melkefrie økologiske bakeblandinger, og tilbyr økologiske gluten- og melkefrie granola og kjeks laget med næringsrike ingredienser.

Ellers selger mange andre utstillere også glutenfri mat – bare å se etter skilting eller spør de bak disken. Foodtrucken Sushiroll er et godt alternativ til lunsj og Funky Fresh Foods har glutenfrie godsaker. Ellers er det både is, raw food, kaker, juicer og smoothies å få kjøpt rundt omkring på området.

image

Åpningstider:
Fredag 2. sept: 11-19
Lørdag 3. sept: 11-19
Søndag 4. sept: 12-17

Håper du tar turen! Nyt helgen og finværet. :)

Kilde: Innovasjon Norge. Foto: Linda Sjursen og Innovasjon Norge

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s