Døgnvill er en burgerrestaurant med fokus på kvalitetsråvarer. De har 12 burgere på menyen (8 av kjøtt, 2 vegetar, 1 fisk og en av kylling). I tillegg har de mye godt tilbehør.
– Vi liker å si at vi har en litt avslappet stil med god musikk, stor bar og hyggelig atmosfære, forteller Tarje Haakstad, mannen bak Døgnvill. Burgerne våre er glutenfrie og vi har glutenfrie brød. De koster 10 kroner ekstra dessverre da de er dyre å lage.
Noe som er veldig bra er at Døgnvill har en egen frityr for fries. Løkringer og kyllingvinger som inneholder gluten blir kjørt i en egen frityr. Det er stor luksus å kunne spise friesen, da det virkelig ikke er alle steder som gjør dette. Enkelte av sausene på enkelte burgere inneholder gluten men de er merket på menyen og kan byttes ut.

Av desserter har de iskrem samt en sjoklademousse som ikke inneholder noen form for allergener. De har også tatt inn glutenfri øl fra Mikkeller (IPA) samt Ringnes Lite og de ønsker å ta inn mer etter hvert.

Adresse og åpningstider:
Døgnvill Burger Tjuvholmen
Lille Stranden 10
0252 Oslo
Åpent alle dager kl 11:00-23:00
Døgnvill Burger Vulkan
Vulkan 12
0178 Oslo
Åpent alle dager kl 12:00-00:00
Foto: Døgnvill