Det er ikke bestandig like enkelt å finne steder å spise lunsj når man har cøliaki. Det går mye i salater og sushi og man blir lei lite variasjon. Et av mine favorittsteder å spise lunsj i Oslo sentrum er Eat Thai på Food Court, Steen & Strøm Magasin.

Eat Thai får man kjøpt smakfulle thairetter i flotte lunssjposjoner. Du kan velge om du vil spise her eller ta med. Takeaway-pakningen blir forseglet av en egen maskin som gjør at maten holder seg varm lenge. Alle allergener står beskrevet på menyene og det er mye å velge i mellom! Etter man har spist en deilig lunsj her, kan man få kjøpt seg både makroner, sjokolade og lakris til kaffen på en av de mange utsalgsstedene på Food Court. Her er det flott utvalg godsaker uten gluten, og finnes noe uten melk også.


  
  

Du finner Food Court  i underetasjen på Steen & Strøm Magasin.

Adresse:
Steen & Strøm Magasin
Kongensgate 23
0153 OSLO

Åpningstider:
Mandag – Onsdag: kl 11.00 til kl 19.00
Torsdag – Fredag: kl 11.00 til kl 20.00
Lørdag: kl 11.00 til kl 18.00
Søndag: stengt

© Foto Linda Sjursen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s